20 Ιανουαρίου, ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ορκίζεται στη Βίβλο του Αβραάμ Λινκολν. Η κυρία Ομπάμα σκέφτηκε ότι θα ταίριαζει το λαχανί γοβάκι και το γάντι του Micky Mouse στην περίσταση. Έκτοτε δεν άλλαξε τίποτα στον κόσμο...


11 Μαίου 2009. Επαρχία Κουνάρ. Κοιλάδα Κορενγκαλ, Αφγανιστάν. Οι απολίτιστοι Αφγανοί τρομοκράτες κόψαν την μπουγάδα του παλικαριού στη μέση!


2 Ιουνίου, νοτιοδυτικό Μπαγκλαντές. Ο τυφώνας Aila στερεί από το κορίτσι της φωτογραφίας (και από χιλιάδες άλλα) την παιδική του αθωότητα.


23 Σεπτεμβρίου, Σίδνευ. Η σκόνη της ερήμου προκαλεί πορτοκαλί ασφυξία στην Αυστραλία



25 Ιουλίου, Γκραν Πρι Βουδαπέστης. Ο τραυματισμός του Φελίπε Μάσα μας κόβει την ανάσα.



23 Απριλίου, Ινδία. Η κυρία δείχνει το σημαδεμένο με μελάνι δάχτυλό της ως παράσημο από τη συμμετοχή της στις πολυπληθέστερες εκλογές του κόσμου!

1 Οκτωβρίου. Πλατεία Τιενανμεν, Πεκίνο. 60 χρόνια μετά την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας, οι Κινέζοι προελαύνουν να κατακτήσουν εμπορικά το σύμπαν.




13 Φεβρουαρίου. Περιοχή των φυλών Bajur,Πακιστάν. Το μέτωπο του 71χρονου Imran Zargul σκάφτηκε περιμένοντας την "ανθρωπιστική" βοήθεια, στο "ανθρωπιστικό" στρατόπεδο προσφύγων που "χορήγησε" η Δύση.


21 Μαΐου, Γκραν Πρι Μονακό. Κάποιες κυρίες της συγκινεί μόνο ο ήλιος...


15 Μαρτίου. Βορειανατολικό κρατίδιου του Ασάμ, Ινδία. Ο άνθρωπος συνεχίζει να παλεύει με τη φύση (μόνο που αυτή τη φορά με "καλύτερους όρους")



9 Νοεμβρίου. Πύλη του Βρανδεμβούργου. Βερολίνο. 20 χρόνια μετά ο κόσμος μετράει επι-Πτώσεις


21 Φεβρουαρίου. Σαμπαδρόμιο, Σάο Πάολο, Βραζιλία. Η φιέστα...


22 Οκτωβρίου. Συνοριακός έλεγχος. Μπανού, Πακιστάν. Το μικρό κορίτσι και ο σκύλος κοιτάζουν κατάματα τον πόλεμο Ταλιμπαν και Πακιστανικού στρατού.




2 Σεπτεμβρίου. Ροκφέλερ Σέντερ, Νέα Υόρκη. Η Miss USA, Kristen Dalton ενσαρκώνει (γοητευτικότα) το ξανθό, ζουμερό, αμερικάνικο όνειρο.


5 Δεκεμβρίου. Διαγωνισμός κυνηγίου. Καζακστάν. Βλέμματα, καθαρά, αποφασιστικά. Η μάχη θα είναι σκληρή...

Πηγή



Υ.γ.1 Να ζητήσω συγγνώμη για την πιθανή αταξία στο πλάτος της ανάρτησης αλλά θεωρώ ότι αυτές οι εικόνες αξίζουν κάθε pixel που μπορούν να καταλάβουν


Υ.γ.2 Επιτρέψτε μου να αφιερώσω αυτή την ανάρτηση σε δύο φίλες που έχω καιρό να ακούσω νέα τους. Την καλή μου Jacki και την σοφή μου Hulk. Μαζί με ένα φιλί και τις πιο ζεστές ευχές μου για το χρόνο που έρχεται.

Bookmark and Share

10 σχόλια:

On 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 μ.μ. , kariatida62 είπε...

Η ωραιότερη αναρτήση που έχω δεί τις τελευταίες δύο ημέρες!!!
Καλά κάνεις και την αφιερώνεις στους αγνοούμενους, διότι κι'εγώ ανησυχώ για τον έναν απο τους δυό που γνωρίζω...(jackie)
Kαλέ γιορτές να περάσεις!

 
On 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 μ.μ. , One Happy Dot είπε...

Ψιτ εσυ...λίγο πριν το τέλος του χρόνου έκανες ενα μοναδικό flash back και μπορώ να σου δώσω μόνο συγχαρητήρια μαζί με ενα τεράστιο φιλί ζουπηχτό στα μάγουλα και μια ευχή...αυτή η χρονιά να είναι τόσο μοναδική οσο εσυ μπορείς να την κάνεις!
:)

 
On 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:29 μ.μ. , roadartist είπε...

Πολύ ωραία ανάρτηση.. Η jackie καλά είναι, τρέχει και δεν έχει πολύ χρόνο.. ελπίζω άμεσα να επιστρέψει.. φιλάκια!!

 
On 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:56 μ.μ. , mahler76 είπε...

βασικά έχει γίνει ένα μίξ στην χρονολογική σειρά εκτός κι αν ήταν αξιολογική και δεν το κατάλαβα. Πάντως υπέροχο πόστ ανασκόπηση.

 
On 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:27 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@kariatida, καριάτιδά μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Οι αγνοούμενοί μας ελπίζω να είναι καλά και απλά να απέχουν από τον ιστοκόσμο μας από επιλογή!
Καλές γιορτές και σε σένα!

 
On 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:33 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@onehappydot, δέχομαι ευχαρίστως το φιλί στο ένα μάγουλο και επηρεασμένος από το χριστιανικό κλίμα των ημερών ...σου γυρίζω και το άλλο! Όσο για την νέα χρονιά καλύτερα να μην το αφήσω όλο πάνω μου το πως θα κυλήσει γιατί ...άσε καλύτερα!!!

 
On 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:35 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@roadartist, αρτιστάκι μου αν έχεις επαφή με jacki δώστης τα φιλιά και την αγάπη μου! Δεν την πιέζουμε να επιστρέψει αρκεί να είναι καλά!

 
On 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:37 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@mahler76, ούτε χρονολογική ούτε αξιολογική μαλεράκο! Τυχαία σειρά. "'Ηταν τυχαίο αλλά ωραίο ..." που λεγε και η Αλίκω!

 
On 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:25 μ.μ. , zoyzoy είπε...

Απίθανες φωτό ολοζώντανες "έγραψες" πάλι με την επιλογή τους!
Ευελπιστούμε σε μια καλύτερη χρονιά!
Τα θαλασσινά μου φιλιά για χαρούμενα Χριστούγεννα!!

 
On 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:03 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

@zoyzoy, Καλά Χριστούγεννα και σε σένα αγαπημένη μου ταξιδεύτρια!!! Να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς!