Έχω να απευθύνω μια πολλή σοβαρή απορία προς τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (λόγω εντοπιότητας) ιδιαίτερα του Κλινικοεργαστηριακού τομέα, ιδιαίτερα δε του Βιοχημικού εργαστηρίου!

Μήπως θα έπρεπε να επανεξετασθούν οι φυσιολογικές τιμές των μικροβιολογικών εξετάσεων
και να επαναπροσδιοριστούν (προς τα άνω βεβαίως, βεβαίως) για όσους διαμένουν κοντά/δίπλα/απέναντι/άνωθεν/πλευρικά ή ακόμα και με θέα σε σουβλατζίδικο/ψητοπωλείο/κοτοπουλάδικο/deliverάδικο/χαμπουργκεράδικο κτλ κτλ ....

http://www.hellenica.de/Griechenland/Kouzina/Souvlaki1.jpg

Και αν κάποιος βιαστεί να γελάσει και να κοροϊδέψει ας πάει να μείνει ο ίδιος πάνω από κανένα από αυτούς τους ναούς της γαστρονομίας (και γαστροοικονομίας μη σου πω γιατί τα υπόλοιπα ...δεν φτάνονται πια!) και μετά να έρθει να μου πει πόση είναι η χοληστερίνη του, πόσα τα τριγλυκερίδιά του και πόση η ...μαγκιά του να μπουκάρει το τσιγαρισμένο λίπος από το παράθυρο και αυτός να μου ψιλοκόβει νερόβραστα κωλοκυθάκια (δεν είναι ορθογραφικό, εντάξει;!!!) για σαλάτα με μπόλικο ξύδι!!!


http://www.cityofathens.gr/files/Souvlaki_credit_Louisa_Niko_middle.jpg

Υ.γ. Θέλω να παραγγείλω τώρα!
Bookmark and Share

7 σχόλια:

On 13 Νοεμβρίου 2009 στις 11:50 π.μ. , One Happy Dot είπε...

Στα πλαίσια της οικειότητας που διακρίνει τη σχέση μας μετά από το ψωμί και το αλάτι που έχουμε φάει εδω μέσα θα σε ρωτήσω το εξής: Είσαι βλαμμένος????? Βάζεις τέτοιες φωτογραφίες μια ωρα δύσκολη που πάντα πεινάω και μετά αναφέρεις στο κείμενο τη λέξη κ(ω)λοκυθάκια και νερόβραστα και μαγαρίζεις τα εδέσματα??? Ποιός σου δίνει αυτό το δικαίωμα???? Το καλό που σου θέλω να...παρήγγειλες! :) Φιλί που συγχωρεί αλλά με έκανες εξάλου και τανεύραμου γωνία!

 
On 13 Νοεμβρίου 2009 στις 6:23 μ.μ. , Μελίτη είπε...

"Άξιον Εστί" το γεύμα το ελληνικόν, με τα υπέροχα σουβλάκια σε πρώτο πλάνο και το κριτσανιστό ψητό ψωμάκι, η σαλάτα η ελληνική η χωριάτικη και οι πατάτες οι τηγανητές οι αθάνατες! Άσε τις τιμές της χοληστερόλης για όσους ζουν τη ζωή με το σταγονόμετρο. Άλλωστε παλιά το φυσιολογικό όριο τιμών ήταν 250. Τώρα το πήγαν 180. Εάν αύριο το θέσουν στο 80 εμείς όλοι οι Έλληνες θα πεθάνουμε;;; (Λέω...)

Φιλιά και μην ακούς κανέναν. :-)))

 
On 13 Νοεμβρίου 2009 στις 7:18 μ.μ. , mahler76 είπε...

ok περιτό να σου πώ ότι ηδονίστηκα με τις φωτογραφίες. Την πρόσκληση δεν την έχω ξεχάσει, από Δευτέρα μάλλον. Φιλιά.

 
On 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

@one happy dot,
-Ναι, "Φιλί που συγχωρεί εκεί;"
Συγγνώμη, Delivery κάνετε;;;

 
On 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:45 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

Αχ Μελίτη μου, είναι να μην έχεις τον πειρασμό δίπλα σου! Όταν "διεγείρονται" έτσι όλες οι αισθήσεις σου οι άμυνες πάνε περίπατο!!!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

 
On 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

@mahler76, Μαλεράκο μην μου αγχώνεσαι! Είπαμε ότι όλοι είμαστε λίγο πολύ πιεσμένοι, όταν μπορέσεις και κυρίως όταν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την πρόσκληση!
Όσο για την ηδονή...καλή μας χώνεψη τώρα πλέον!

 
On 17 Νοεμβρίου 2009 στις 5:40 μ.μ. , Antoine είπε...

Χαχαχα! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιχειρήσω μία αναφορά στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης :P

Χαιρετίσματα, Καημέ!