Καλοί μου φίλοι καλησπέρα!!!
Σήμερα η ανάρτησή μου είναι φουλ χρηστική!
Καθημερινά, διασχίζοντας την πόλη με το αυτοκίνητο βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να "αποκρούσω" τις ορδές των βαρβάρων!
Όπερ μεθερμηνευόμενον τα πλήθη των λαθρομεταναστών/τσιγγάνων/αναξιοπαθούντων salesmen που χώνουν το κεφάλι τους μέσα στο αμάξι και μου πασάρουν την πραμάτεια τους. Χαρτομάντιλα, φορτιστές, στυλό, αναπτήρες, cd/dvd,κουλούρια, ρολόγια τοίχου, βιολιά, καλύμματα τιμονιού, κομπολόγια, πίπες, μπανάνες.. αλλά και υπηρεσίες όπως καθάρισμα τζαμιών και φαναριών αλλά και άλλες υπηρεσίες πιο...βραδυνές είναι κάποια μόνο από όσα περιλαμβάνει το μενού!
http://users.auth.gr/~marrep/LESSONS/ERGASTIRI/NEW_TECHNOLOGY/images/121_pad_upt.jpgIIIIIIfIrI.jpg
Και αλίμονό σου αν δε θέλεις!!
Δεν ξεκολάνε οι βδέλλες από επάνω σου μέχρι να πάρεις κάτι. Και το όχι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!
Βρε τι κλείνεις το παράθυρο, τι κουνάς το κεφάλι, τι χτυπιέσαι, τι φωνάζεις, τι παίζεις τους υαλοκαθαριστήρες...αυτοί εκεί! Και αν επιμείνεις και τους νευριάσεις τότε σου πατάνε και ένα βρισίδι και σου τραβάνε και καμιά κλωτσιά στο αμάξι για να μάθεις εσύ!!!

Και μένεις εσύ να αναρωτιέσαι: ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ; Και γιατί πρέπει να το περνάω αυτό κάθε μέρα; Ποια είναι η λύση; Τι μπορώ να κάνω για να μη μου κοστίζει η κάθε διαδρομή 15€ ή να μην μου σπάνε τα νεύρα από φανάρι σε φανάρι;

Απελπισμένε μου αναγνώστη μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Σου έχω τη λύση!!!
Θα τυπώσεις τον παρακάτω κατάλογο και θα τον βάλεις σε ένα καρτελάκι στο παρμπρίζ!!!
Και μετά κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι δεν κατάλαβε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!


Ελληνικά: Όχι, δεν θέλω
Afrikaans: Nee, ek nie wil
Albanian: Jo, unë nuk dua
Bulgarian: Не, аз не искам
Chinese: 不,我不想
Filipino: Hindi, hindi ko gusto
Hindi: नहीं, मैं नहीं चाहता
Persian: نه ، من نمی خواهم
Polish: Nie, nie chcę
Romanian: Nu, nu vreau
Russian: Нет, я не хочу
Swahiki: Hapana, sitaki
Thai: ไม่ ฉัน ไม่ ต้องการ
Turkish: Hayır, istemiyorum
Ukrainian: Ні, я не хочу
Vietnamese: Không, tôi không muốn

Υ.γ. Τώρα που χαμογέλασες δες παρακάτω στα link και την πραγματική (θλιβερή) κατάσταση
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_3507.html
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=102972
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8476853
http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2007/06/24/240607%2062.pdf
Bookmark and Share

8 σχόλια:

On 25 Νοεμβρίου 2009 στις 9:16 μ.μ. , kariatida62 είπε...

Τι προτείνεις καημέ? Να τους μαζέψουμε όλους και να τους πετάξουμε στην θάλασσα, που ήρθαν για διακοπές ...βλέπεις, στην όμορφη πατρίδα μας και μας κατσικοκάθησαν στο σβέρκο, για να μας πουλήσουν τα χαρτομάντηλά τους? Είδες ε? Αλητοτουρίστες παιδί μου!!! Στην πυρά-στην πυρά!!!

 
On 26 Νοεμβρίου 2009 στις 11:57 π.μ. , Γ.Π. είπε...

Kariatida62 καλωσήρθες στην παρέα μας!
Καταρχάς ευχαριστώ για τη διόρθωση (χαρτομάντηλα με ήτ-τ-α!)
Όσο για την πρόταση σού ένα έχω μόνο να πω...
"Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές"
Και τώρα σοβαρά, η μόνη εφικτή και βιώσιμη λύση είναι η ποσόστωση. Όσους αντέχουμε. Και όλοι υπόλοιποι να φύγουνε. Να πάνε αλλού!

 
On 26 Νοεμβρίου 2009 στις 8:44 μ.μ. , kariatida62 είπε...

Kαημέ μου, αν όλοι οι ευρωπαίοι δεν σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους ιμπεριαλιστές Αμερικάνους και την πολιτική τους που εκμεταλλεύεται όλες τις χώρες του τρίτου κόσμου, όλοι θάρθουν καταπάνω μας και θα μας φάαααανε!!! Ξέρεις τι θα πεί πείνα????Θα σου φάνε το λαρύγγι... και επειδή η Ελλάδα είναι η πύλη της Ευρώπης θα φάνε πρώτα το δικό σου και μετά του Άγγλου,Γάλλου , Γερμανού! και καλά θα σου κάνουν και εσένα κι εμένα, γιατί συμβάλλουμε στην ανέχεια και στην εξαθλίωσή τους! Μην τα βάζεις λοιπόν με τους φουκαράδες,βάλτα με τους καραγκιόζηδες που σε κυβερνούν...
Συγγνώμη για τον ωμό μου τρόπο ...
Την αγάπη μου!

 
On 27 Νοεμβρίου 2009 στις 9:16 π.μ. , Γ.Π. είπε...

Kariatida moy, καταρχάς δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Εδώ βρισκόμαστε για να συζητάμε και όσο αυτό γίνεται μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και χωρίς εμπάθεια είναι ότι καλύτερο.
Δεν ξέρω όμως πως σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τα βάζω με τους φουκαράδες. Καθόλου. Υπάλληλοι είναι και αυτοί. Οι τελευταίοι της αλυσίδας που καταστρέφει τη συνοχή και το μέλλον του λαού μας. Φυσικά και έχουν προσωπική ευθύνη για την παρουσία τους και τη δράση τους εδώ. Όμως το μεγάλο μας πρόβλημα είναι οι μαφίες και οι οδηγοί της Νέας Τάξης που τους στέλνουν εδώ σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν ξέρω αν διάβασες τα λινκ που είναι από εφημερίδες και μέσα από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου. Δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε συμπτωματική η παρουσία τους εδώ. Εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς των Μεγάλων Σκιών.

Όσο για τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν ,ίσως είναι το ότι μόλις πρόσφατα μπήκες στην παρέα, αλλά αυτό το ιστολόγιο μόνο με στοργή και προδέρμ δεν τους αντιμετωπίζει!

Σε ευχαριστώ για την δυναμική σου παρουσία! Χαρά μου να τα λέμε!

 
On 27 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 π.μ. , kariatida62 είπε...

Εγώ ξέρω μόνο να πω, ότι όλοι αυτοί είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι, κατατρεγμένοι στην ίδια τους την χώρα, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ψάχνουν να βρούν τρόπους επιβίωσης! Ότι πέφτουν στα νύχια της μαφίας, είναι γνωστό σ'όλους, οι οποίοι και τους εκμεταλλεύονται απάνθρωπα! Τι προσωπική ευθύνη έχουν οι άμοιροι? Ξενιτεύονται οι δόλιοι για να γλυτώσουν απο πείνες, φτώχειες, εμφυλίους πολέμους-πολέμους που δημιουργούν οι λευκοί!
Η εκμετάλλευσή τους και η οδύσσειά τους αρχίζει απο την πρώτη μέρα που θα μεταναστεύσουν, πρώτα απο τους λαθρέμπορους και μετά απο όλους τους άλλους!
Καυμέ να κάνεις τον σταυρό σου που γεννήθηκες στην Χώρα μας και έχεις τα αυτονόητα που άλλοι λαοί δυστυχώς παλεύουν για να τα αποκτήσουν!
Λίγο συμπόνοια για όλους αυτούς τους..."άθλιους"! Αυτό μόνο υποστηρίζω εγώ!

Και δική μου χαρά να τα λέμε!

 
On 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:56 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

Συμπόνοια ναι και κατανόηση! Αλλά πρώτα από όλα ενδιαφέρον και μέριμνα για τη χώρα μας, το σπίτι μας και μετά να καλοδεχτούμε όσους αντέχουμε...Όχι υποθηκεύοντας το μέλλον μας!

 
On 27 Νοεμβρίου 2009 στις 7:12 μ.μ. , zoyzoy είπε...

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους μετανάστες.Κατατρεγμένοι από παντού πολίτες ενός κατώτερου Θεού γιατί πληρώνουν μια περιουσία γι αυτή τους απόδραση απ'τη χώρα τους και αγοράζουν την εξαθλίωση σ'ολο της το μεγαλείο στη δική μας.
Πρέπει να βρούν τρόπο να καθαρίσουν την χώρα οι πολιτικοί μας για να μη δούμε τα χειρότερα.
Οπως άνοιξαν τα σύνορα με τον ίδιο τρόπο να τα κλείσουν!
Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!!

 
On 28 Νοεμβρίου 2009 στις 11:44 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@zoyzoy, καλημέρα ζουζού μου!!! Συμφωνώ απόλυτα με τη φράση σου :"αγοράζουν την εξαθλίωση σ'ολο της το μεγαλείο στη δική μας." Δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις ακριβέστερα!