Πολύ περίεργο αυτό το θέμα με τα συνθήματα που (τάχα) είπαν τα ΟΥΚ (του Λιμενικού κιόλας) στην παρέλαση προχτές...Απ' όπου και να το πιάσεις βρωμάει προβοκάτσια!
(να και τα μεθεόρτια..!)
Όσο για την μη παρουσία μηχανοκίνητων και τεθωρακισμένων είναι καλύτερα να μη σχολιάσω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να διατηρηθώ σε κόσμια επίπεδα!

Σήμερα στις 8:30 ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ! Κουραστήκαμε πια από αυτές τις απελπισμένες προσπάθειες κοινωνικής (αυθ)υποβολής. Δεν υπακούουμε σε βλακώδη παραγγέλματα ανθρώπων που γνωρίζουμε το παρελθόν τους και έχουμε καταλάβει πολύ καλά το σκοτεινό μέλλον στο οποίο θέλουν να μας οδηγήσουν!
Δεν κατεβάζουμε διακόπτες. Απαντάμε με το (υπεροκοστολογημένο έστω) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ!

Χρέος, ΑΕΠ, Τρισέ, Ξεσκισέ, ευρωδραχμή... Από προχτές που μας ενέκρινε ο Τρισέ το χαρακίρι μας όλα βαίνουν πια καλώς!
Μπορούμε να υπερχρεωθούμε, καταστρέφοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό ιστό, τα εργασιακά δικαιώματα, τις ασφαλιστικές προσδοκίες και την ελπίδα ανάσας της εργατικής και υπαλληλικής τάξης...απρόσκοπτα! Και να πανηγυρίσουμε γιαυτό...
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
http://www.t-one.net/~om/NCTblog/ist2_2771207_dizzy.jpg

Τελείως άσχετο, αλλά κοίταζα κάτι παλιά αποκόμματα εφημερίδων με τρομολαγνικά άρθρα για τις επιπτώσεις της κλωνοποίησης (τι θυμήθηκε τώρα...!).Τι θα είχαμε έναν ολόιδιο εαυτό, τι θα βγαίναν εταιρίες που θα μας κλωνοποιούσαν για να πηγαίνει ο κλώνος στη δουλειά και εμείς να καθόμαστε,τι θα φτιάχναν τον τέλειο άνθρωπο, τι θα ανέσταιναν τον Χίτλερ και τον Έλβις...Σενάρια επί σεναρίων. Και βέβαια οι φανατικοί πολέμιοι που θα αντιδρούσαν και θα μας γλίτωνων από όλα αυτά... Το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι να τρώμε όλα τα κλωνοποιημένα και γενετικά κακοποιημένα σκατολοϊδια που αγοράζουμε από τα παγκόσμια υπερκαταστήματα και δεν έχουμε ιδέα τι είναι... Κατά τα άλλα καμιά βελτίωση και καμιά καταστροφή!

Άκουσα τον καινούργιο δίσκο της Μποφίλιου. Αν και θα ήθελα κάτι πιο βαθύ, πιο σπαρακτικό, πιο αληθινό ακόμα δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ήταν πολυαναμενόμενος και ανταποκρίθηκε επάξια στις προσδοκίες μου.
Πάρε μια γεύση:



Α, διάβασα και αυτό και μου έκανε εντύπωση, ρίχτου μια ματιά! (Δικαίωση Λιακόπουλου πάλι,έτσι....) Το απώτατο Ελληνιστικό Ιστορικό παρελθόν της Κίνας

Και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και χάζεψα την πόλη μου μέσα από την συλλογή του AthensVille


Υ.γ.1 χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου ιστολόγια και σε μια από τις πιο πολύτιμες παρουσίες (για μενα τουλάχιστον) στην ιστοχώρα! Στη Μελίτη μας!

Υ.γ.2 αν υποψιαστώ οτι θα χάσουμε το νταμπλ από Ατρόμητο, Ηρακλή, ΠΑΣ και Άρη ....θα κλειστώ στο Βατοπέδι!
Bookmark and Share

8 σχόλια:

On 27 Μαρτίου 2010 στις 5:06 μ.μ. , kariatida62 είπε...

Εντελώς σε σύγχυση είμαστε όλοι μας! Η Μποφίλιου εκπληκτική! Τι τραγούδι!!! Το βάζω και το ξαναβάζω..
Γειά σου Καημέ!

 
On 28 Μαρτίου 2010 στις 3:44 μ.μ. , ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Tί να πρωτοσχολιάσω; Τα "συνθήματα"; Αυτό το πράγμα που πάντα βρίσκουμε κάτι να απασχολούμαστε, δεν το καταλαβαίνω. Όσο για την Ελλάδα-ΕΚΤ-ΔΝΤ, η χώρα μεταβαίνει (εδώ και πολύ καιρό) απ'τη "νηστεία" στη ληστεία (ευτυχώς που υπάρχει κι η Τζούλια να "ξεχνιέται
ο Ελληναρας...)

Θα διαφωνήσω για το βάθος των καινούριων τραγουδιών της Μποφίλιου.. Δεν είναι το "τέλος στο σαλόνι" σπαρακτικό;

(Υ.Γ πού τη θυμήθηκες την κλωνοποίηση;
Υ.Γ 2-απορία: Η γρίπη των χοίρων πού πήγε;)

Φιλί στο γλυκό μου καημό και καλή Μεγάλη Εβδομάδα από την κλωνοποιημένη Πρωτόπλαστη!

 
On 28 Μαρτίου 2010 στις 8:02 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

@kariatida, γειά σου και σένα Καρυάτιδά μου! Σε σύγχυση, συγχυσμένοι,τσαντισμένοι ή ακόμα και εξοργισμένοι δεν θα πάψουμε ποτέ να αγαπάμε τα αληθινά και τα πολιτισμένα!

 
On 28 Μαρτίου 2010 στις 8:06 μ.μ. , Γ.Π. είπε...

@Πρωτόπλαστη, φιλί κι αγκαλιά πρωτόπλαστή μου και μάλιστα χειροποίητο και όχι κλωνοποιημένο. Πάντως αν σου βρίσκεται κανένα αντίγραφο στείλτο μου απο εδώ γιατί δεν έχω καμία όρεξη αύριο να πάω στο γραφείο.
Όσο για την Μποφίλιου, ήμουν λίγο αυστηρός, σε δεύτερη ακρόαση νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός δίσκος. Δεν έχει όμως την αυθεντικότητα και την αγνότητα των προηγούμενων (τουλάχιστον όχι στην ίδια έκταση) αν και αυτό ίσως είναι και φυσιολογικό!

 
On 28 Μαρτίου 2010 στις 9:29 μ.μ. , Μελίτη είπε...

Γλυκέ μου Καημέ,
τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από την κοφτερή σου κριτική όταν χρειάζεται!!! Αυτή την γλώσσα-ξυράφι την λατρεύω!

Η Μποφίλιου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!.

Με συγκινεί βαθύτατα η αγάπη σου για το ιστολόγιό μου. Πάντα λες τα καλύτερα. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ.

Μια τεράαααστια και ζεστή αγκαλιά!!

 
On 29 Μαρτίου 2010 στις 6:09 μ.μ. , zoyzoy είπε...

Και'γω μπερδεμένη μ'αυτήν τα συνθήματα που ενισχύουν τον ρατσισμό μας!Αλλά σκέφτομαι αν στη θέση του 15Αφγανού ήταν ένα Ελληνόπουλο σήμερα θα γινόταν "χαλασμός" πιστεύω η ζωή δεν έχει χρώμα και ταμπέλες!

Καλή Μεγαλοβδομάδα να'χουμε!

Υ.Γ Υπέροχη η Μποφίλου!!

 
On 30 Μαρτίου 2010 στις 9:29 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@Μελίτη, καλημέρα φιλενάδα μου καλή! Μια αγκαλιά και μια γλυκιά καλημέρα και από μένα.
Όσο για το διήγημα επιφυλάσσομαι να το διαβάσω και να σχολιάσω με την πρώτη ευκαιρία!

 
On 30 Μαρτίου 2010 στις 9:35 π.μ. , Γ.Π. είπε...

@zoyzoy, καλή μου ζουζού αυτά τα συνθήματα (που ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΟΥΚ!!!!) δεν ενισχύουν το ρατσισμό. Ενισχύουν (αν και όποτε λέγονται) το μαχητικό πνεύμα ειδικών μονάδων του στρατού (ειδικών γιατί αντιμετωπίζουν ειδικές-αντίξοες-αληθινά επικίνδυνες συνθήκες) και τα χρησιμοποιούν όλοι οι στρατοί του κόσμου σε όλες τις εποχές τις ανθρωπότητας. Όσο για το αφγανόπουλο επέτρεψέ μου να θυμήσω ότι 15χρονος ήταν και ο Αλέξης και κάηκε η Αθήνα.Τώρα για κάποιους (υπερευαίσθητους) δεν περίσσεψε λίγο μελάνι να καταδικάσουν αυτούς τους Πυρήνες της Βρωμίας!

Υ.γ. Η Μποφίλιου μας ενώνει όλους!
Καλή μεγαλοβδομάδα!